VİDEO | Yandaşlar suikastı çözdü: Arkada durduğu için...

AKP’nin yayın organlarından Akşam Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, Rus Büyükelçi Karlov’a yönelik suikastın ‘FETÖ’ örgütünün eylemi olduğunu kanıtlamaya çalışırken, iddiasını kanıtlamak için akıllara zarar bir ‘kanıt’ gösterdi. TGRT’de “Zor Sorular” adlı programda konuşan Kelkitlioğlu, Çevik Kuvvet polisi olduğu öğrenilen saldırganın, Karlov’un arkasında durmasından dolayı ‘FETÖ’ üyesi olduğunu öne sürdü. Kelkitlioğlu iddiasını şu sözlerle... View Article

VİDEO | Yandaşlar suikastı çözdü: Arkada durduğu için...

AKP’nin yayın organlarından Akşam Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, Rus Büyükelçi Karlov’a yönelik suikastın ‘FETÖ’ örgütünün eylemi olduğunu kanıtlamaya çalışırken, iddiasını kanıtlamak için akıllara zarar bir ‘kanıt’ gösterdi.

TGRT’de “Zor Sorular” adlı programda konuşan Kelkitlioğlu, Çevik Kuvvet polisi olduğu öğrenilen saldırganın, Karlov’un arkasında durmasından dolayı ‘FETÖ’ üyesi olduğunu öne sürdü.

Kelkitlioğlu iddiasını şu sözlerle ‘kanıtladı’:

“FETÖ’cülere bakın hep arkada dururlar. Sayın Cumhurbaşkanının yaveri, Genelkurmay Başkanı’nın yaveri, hep arkada dururlar bunlar. Dünkü yapılan suikastte de arkada yer alması. Bunların en önemli özelliklerinden bir tanesi bu. Hep arkadan vururlar.”