VİDEO | Yandaş Tan'dan 'ilginç' sözler: Gerizekalıyım, zekam müsait değil...

Yandaş gazeteci Erkan Tan, bu kez Hürriyet'in Mert Altıntaş'la yaptığı röportaja çattı.

VİDEO | Yandaş Tan'dan 'ilginç' sözler: Gerizekalıyım, zekam müsait değil...

AKP’nin yayın organlarından A Haber’de, ‘Sabah Ajansı’ programını sunan yandaş Erkan Tan bu kez de Hürriyet gazetesinin Mert Altıntaş’ın ablasıyla yaptığı röportaja çattı.

Rusya Büyükelçisi Andrei Karlov’u öldüren polis Mevlüt Mert Altıntaş’ın ablası Seher Ö. ile görüşen gazete, konuyu tam sayfa olarak işlemiş, haber de manşet sayfasında “Polis okulu onu değiştirdi” başlığıyla yer bulmuştu.

Yandaş Tan’ın zıvanadan çıktığı mesele ise haberde ‘FETÖ’ ifadesinin geçmemesi oldu. Tan, bu haberle gazetenin ‘FETÖ’yü akladığını ileri sürdü.

“Herhalde ben gerizekalıyım”

Tan, ‘tespit’inin ardından izleyicilerine dönerek “Başka bir anlamı var mı?” diye sordu. Ardından da, “Herhalde ben gerizekalıyım, zekam müsait değil onun için öyle anladım” diye cevabını verdi.

Kendi geçmişini unuttu

Kendisinin daha önce Fethullah Gülen’i TV ekranlarından öve öve bitiremediği ve Türkiye’ye çağırdığı sözleri hatırlardan çıkmayan yandaş ‘gazeteci’, Altıntaş’ın suratından Fethullahçılığın aktığını ve özgeçmişinin de bunu gösterdiğini söyledi.

İşte o görüntüler:

http://gazetemanifesto.com/2016/12/14/erkan-tan-denen-yandas-rahat-durmuyor-gulene-ovgulerini-onune-gelene-saldirarak-aklayabilecek-mi/