VİDEO | Samsun'da akıl almaz trafik kazası!

Samsun'da yaşanan bir trafik kazası, sürücülerin kurallara uymamasının ne kadar kötü sonuçlara sebep olduğunu göstermesi açısından ibretlik verici.

VİDEO | Samsun'da akıl almaz trafik kazası!

Samsun’da yaşanan bir trafik kazası otomobil sürücülerinin dikkatsizliklerinin ya da trafik kurallarını ihlal etmelerinin ne gibi kötü sonuçlara yol açabileceğini gösteriyor.

Kırmızı ışığı beklemeyen ve geçiş yapan araca ana yoldan gelen iki motosiklet arka arkaya çarpıyor ve istenmeyen görüntüler ortaya çıkıyor. Motosiklet sürücülerinden birinin hayati tehlikesi ise devam ediyor.

Atakum İlçesi Yeni Mahalle Atatürk Bulvarı’nda saat 13.00 sıralarında, Kenan Şenoğlu idaresindeki 55 APB 70 plakalı motosiklet ile Fatih Kaya idaresindeki 55 ASD 83 plakalı motosiklet, Atatürk Bulvarı üzerinde yan yana giderken yolun karşısına geçmek için yola çıkan Yusuf Kolsan’ın kullandığı 55 LY 001 plakalı otomobile yandan çarptı.

Güvenlik kamerası kayıttaydı

Kazada her iki motosikletin sürücüsü de ağır yaralandı. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Kenan Şenoğlu Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, Fatih Kaya ise özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.