VİDEO | Markette 'doğru yürü' dayağı: 51 yaşındaki kadını tanınmaz hale getirdiler

İstanbul'da alışveriş yapmak için girdiği markette önce sözlü tacize uğradı, sonra öldüresiye dövüldü.

VİDEO | Markette 'doğru yürü' dayağı: 51 yaşındaki kadını tanınmaz hale getirdiler

AKP gericiliğinin kadını hedef haline getiren politikaları, gündelik hayattaki karşılığını birbirinden farklı sebeplerden meydana gelen kadın şiddet haberleriyle buluyor. Dur durak bilmeyen şiddet haberlerine konu olan son olay İstanbul’da bir markette yaşandı.

İstanbul’da alışveriş yapmak için girdiği markete giden 51 yaşındaki A.Ç, önce sözlü tacize uğradı, ardından dayak yedi. Market görevlileri ve çevrede bulunanların seyretmekle yetindiği saldırının ardından, dışarı çıktığında ise aldığı darp nedeniyle tanınmaz hale geldi.

İşte güvenlik kamerasına yansıyan o anlar:

 

“Birbirinizi dışarda yiyin” dediler

A.Ç yaşadığı kabusu şöyle anlattı:”Yağ almak için markete gitmiştim. Yürüyordum market içerisinde, arkam onlara dönüktü. Arkanıza bakın dedi, o zaman ben de dönüp baktım. Düzgün yürü dedi bana. Döverim seni düzgün yürü dedi. Ben yürüyorum zaten, nasıl dövüyorsun sen beni dedim. Böyle dövülür dedi. Eline ne aldığını görmedim ağır bir şeyle kafama vurdu. Müdahale etmeye çalıştım ama edemedim. Marketin içinde bana vurmaya başladı. Sonra marketin kenarına geçti gelenlere ben yaptım, haketti dedi. Market çalışanları karışmak istemediler açıkçası, daha sonra çalışanlardan biri ‘dışarı çık birbirinizi dışarıda yiyin’ dedi. Canım çok yandı, hatta orada ölebilirdim de. Çünkü yardım edecek kimse de yoktu.
Markete gidiyorsun, oarada hiç yok yere dayakla karşılaşıyorsun. Ben onu tanımam o beni tanımaz, ilk defa karşılaştım böyle bir şeyle de.”

Saldırgan serbest!

4 çocuk annesi kadın uğradığı saldırının ardından şikayetçi oldu. Ancak saldırgan ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Olay yeri çevresinde bulunan esnaf da saldırgandan çok şikayetçi. Esnaftan alınan bilgiye göre saldırgan çevreyi rahatsız ediyor ve zorla para istiyor.