VİDEO | Kendinden geçen yandaş, Aykut Erdoğdu için beddua etti: Allahım bu vekili cehenneminde yak yalvarıyorum sana...

Erkan Tan adlı yandaş TV sunucusu, Adana'daki yangına isyan eden CHP'li Aykut Erdoğdu'ya "Allah'ım bu CHP'li vekili cehennemine cayır cayır yak" diyerek beddua etti.

VİDEO | Kendinden geçen yandaş, Aykut Erdoğdu için beddua etti: Allahım bu vekili cehenneminde yak yalvarıyorum sana...

AKP’nin yayın organlarından A Haber televizyonunda “Sabah Ajansı” isimli programı sunan Erkan Tan adlı TV sunucusu, Adana’daki yangın faciasının ardından olaya öfkesini dile getiren CHP’li Aykut Erdoğdu’ya “Allah’ım bu CHP’li vekili cehennemine cayır cayır yak” diyerek beddua etti.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Adana’nın Aladağ İlçesi’nde, “Süleymancılar” adıyla bilinen bir cemaate ait 3 katlı bir kız öğrenci yurdunda çıkan yangınla ilgili olarak sosyal medyadan bir mesaj paylaştı. Erdoğdu mesajında “Cehaletin, barbarlığın, küstahlığın acısını çekmekten yorulduk… Bıktık… Usandık… Sizin cennetinize girmektense cehennemde yanarım…” ifadelerini kullandı.

Erkan Tan ise CHP’li vekilin sözlerini okuduktan sonra kendinden geçerek “Allah’ım! Bu Aykut Erdoğdu istemiş onu cehennemine al, cayır cayır yak! Yalvarıyorum sana ya rabbel alemiyn. Amin….” diyerek beddua etti.

İşte o görüntüler: