VİDEO | Kenan Alpay ve Fatma Şahin geçen haftaki sözlerini hatırlıyorlar mı?

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bir televizyon programında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Yeni Akit yazarı Kenan Alpay Gaziantep'te IŞİD üyelerinin varlığını reddetmişlerdi.

VİDEO | Kenan Alpay ve Fatma Şahin geçen haftaki sözlerini hatırlıyorlar mı?

Dün Gaziantep’te iki canlı bombanın farklı saatlerde kendilerini patlatması, akşam saatlerinde ise polisin yine şüpheli bir evin kapısını fünyeyle patlatarak girmesi Türkiye’nin gündemine oturmuştu. İlk patlamada ondan fazla kişi yaralanırken üç polis de hayatını kaybetmişti.

Dün kendini patlatan canlı bombalardan birininse 10 Ekim katliamından dolayı aranan IŞİD üyesi Mehmet Kadir Cebael olduğu ortaya çıktı. Ankara Garı önündeki patlamada 103 kişi ölmüştü.

Bu olaylar üzerine geçtiğimiz hafta CNN Türk kanalında Ahmet Hakan’ın Tarafsız Bölge programında Gökhan Günaydın’ın “Antep’te IŞİD mahalleleri var” sözüne Yeni Akit yazarı Kenan Alpay ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in verdiği yanıtlar akıllara geldi.

Günaydın başka illerde olduğu gibi Gaziantep’te IŞİD örgütlenmesi olduğunu anlatmaya çalışırken, Şahin ve Alpay ısrarla “Sen Antep’i kötülemeye çalışıyorsun” diyerek yanıt veriyorlar.