VİDEO | Kadın ve anne konusunda Erdoğan'ın gerçek yüzü

Erdoğan'ın Başbakan olduğu dönemde kadınlar ile ilgili sarf ettiği sözleri hatırlamak, bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Büyük Anadolu Oteli'nde düzenlenen Türk Metal Sendikası Kadın İşçiler 21. Büyük Kurultayı'nda yapmış olduğu konuşmasında "Birileri rahatsız olsa da benim için kadın öncelikle annedir" dedi.

VİDEO | Kadın ve anne konusunda Erdoğan'ın gerçek yüzü

Erdoğan’ın Başbakan olduğu dönemde kadınlar ile ilgili sarf ettiği sözleri hatırlamak, bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Büyük Anadolu Oteli’nde düzenlenen Türk Metal Sendikası Kadın İşçiler 21. Büyük Kurultayı’nda yapmış olduğu konuşmasında  “Birileri rahatsız olsa da benim için kadın öncelikle annedir” dedi.

Bizde Erdoğan’ın gerçekte kadınlar için neler düşünüp söylediğini hatırlatmış olalım istedik.

Erdoğan’ın, kendisine “Çiftçinin hali ne olacak? Hangi yüzle geliyor buraya” diye bağıran vatandaşa yanına çağırıp hakaret ettiği dün gibi hafızalarda durmaktadır.

Erdoğan ve vatandaş arasında geçen diyalogda Erdoğan’ın analara “saygısı”nın ne kadar olduğunu hatırlatmak gerekir diye düşündük.

“Hadi ananı al git buradan”

https://www.youtube.com/watch?v=e_JhCEbmyws

Başbakanlık yaptığı dönemde Konya mitinginde, Hopa’daki olayları protesto etmek için tank üzerine çıkan ve polis müdahalesi sonucu kalçası kırılan Halkevleri Merkez Yürütme Kurulu üyesi Dilşat Aktaş’ı “O kadın, kız mıdır kadın mıdır?” diye nitelemeside çok büyük tepkilerle karşılanmıştı, hatırlatalım istedik.

Erdoğan, Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili “Kendi başına bırakılan ya davulcuya ya zurnacıya” diyeli de 7 yıl olduğunu bilin istedik.