VİDEO | Beyazıt Öztürk özür diledi

Kanal D Ana Haber Bülteni’ne katılan Beyazıt Öztürk, Beyaz Show’a telefonla bağlanarak, Diyarbakır’daki sokağa çıkma yasaklarına ve operasyonlara dikkat çekemeye çalışan Ayşe Çelik’le ilgili açıklamalarda bulundu. Kanal D’deki Ana Haber programında yaşananlar için “özür dileyen” Beyazıt Öztürk, “İstemeden kırdığımız birileri varsa özür dileriz. Bazı açıklamalar da yapılıyor, lütfen beni kimse politikaya malzeme etmesin. Ben insanların yüzü gülsün... View Article

VİDEO | Beyazıt Öztürk özür diledi

Kanal D Ana Haber Bülteni’ne katılan Beyazıt Öztürk, Beyaz Show’a telefonla bağlanarak, Diyarbakır’daki sokağa çıkma yasaklarına ve operasyonlara dikkat çekemeye çalışan Ayşe Çelik’le ilgili açıklamalarda bulundu.

Kanal D’deki Ana Haber programında yaşananlar için “özür dileyen” Beyazıt Öztürk, “İstemeden kırdığımız birileri varsa özür dileriz. Bazı açıklamalar da yapılıyor, lütfen beni kimse politikaya malzeme etmesin. Ben insanların yüzü gülsün diye uğraştım. Malzeme olmak istemiyorum bu konuyla ilgili” ifadelerini kullandı.

Ayşe Çelik’le ilgili konuşan Beyazıt Öztürk, “Keyifle telefona gittim ancak, ‘Çocuklar ölüyor burada’ diye bir tepkiyle karşılaşınca beynim durdu. ‘Ne yapacağım’ diye kendi iç sesimi dinlemekten konuşulanı dinleyemedim. Bir niyetin olduğunu anlayamadım. Öğretmenim deyince de inandım ama öyle olmadığı ortaya çıktı. Terör örgütünü alkışlatmak gibi bir durum yok. İstemeden kırdıklarım olduysa özür dilerim” dedi.

Beyazıt Öztürk’ün açıklamaları ile ilgili video;

https://www.youtube.com/watch?v=b4MlYHcxTAQ