VİDEO | Almanların Erdoğan'la dalga geçen yeni videoları çok konuşulacak

"Erdowie, Erdowo, Erdoğan" şarkısına çektikleri kliple gündeme gelen Extra 3 ekibi, bu kez de Erdoğan'ın "propaganda işlerinden sorumlu adamı Erkan Alles (Herşey)" parodisi yaptı.

VİDEO | Almanların Erdoğan'la dalga geçen yeni videoları çok konuşulacak

Almanya’nın extra3 mizah programı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile uğraşmayı sevdi.

Geçtiğimiz günlerde “Erdowie, Erdowo, Erdoğan” şarkısına çektikleri kliple gündeme gelen Alman NDR televizyonunda bu kez de Erdoğan’ın propaganda işlerinden sorumlu Erkan Alles (Herşey) ekranlara geldi.

Extra 3 ekibinin yeni Erdoğan şovunu ve Dramatürk Şefi Erkan Alles (Herşey) adındaki o karakterini Türkçe altyazıyla sizlerle paylaşıyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=8Iux7m8yQeE

Almanya’da yayınlanan mizah programlarında Erdoğan’ın işlenme biçimi diplomatik bir boyuta taşınırken, Almanya’nın Ankara Büyükelçisi’nin Dışişleri Bakanlığı’na çağrılması, Alman muhalefeti ve basın kuruluşlarının sert tepkisine neden olmuştu.

Alman Gazeteciler Birliği (DJV) Türkiye’nin mizah programına yapılan bu müdahaleyi “gülünç” diye nitelendirirken extra3 mizah programı da boş durmadı.

Çarşamba akşamı yayınlanan programda moderatör Christian Ehring, “Erdoğan’ın da komik bulacağı bir şeyler yapmayı isteriz ama bütçemiz TOMA’lar ile eylemcileri saldıracak kadar yüksek değil” diyerek Erdoğan’a meydan okumayı sürdürdü.

Program, Twitter hesaplarından Erdoğan’ı hedef almaya devam edeceklerini, “Yine başımız ağrıyacak. Erdoğan’ın Dramatürk Şefi bugün bize işi hakkında konuşacak” mesajı ile duyurdu.

almanya