VİDEO | Ali İsmail'i unutmadık: Coca Cola'dan iğrenç reklam

Coca Cola'nın buzlu çay markası "Fuse Tea" için yayınladığı "Dayak Yemekten Nasıl Kurtulunur?" reklamı akıllara Haziran Direnişi sırasında Eskişehir'de yine bir ara sokakta polis ve esnaf tarafından katledilen Ali İsmail Korkmaz'ı ve yaşadıklarını getiriyor.

VİDEO | Ali İsmail'i unutmadık: Coca Cola'dan iğrenç reklam

Dünyanın en büyük şirketlerinden Coca Cola’nın buzlu çay markası “Fuse Tea” için yayınladığı “Dayak Yemekten Nasıl Kurtulunur?” reklamı ile sermaye ile insanlığın bir arada anılamayacağını bir kez daha gözler önüne serdi.

Video paylaşım sitesi YouTube üzerindeki kanalında, “‘Sen bize mi bakıyon?’la başlayan o meşhur sesi duyduğunda… Sen rahat ol gerisi gelir.” açıklamasıyla yayınlanan reklam filminde, gece vakti bir sokakta yürüyen bir gencin önünü üç kişi “Neye baktın” diyerek kesiyor. Genç sokakta bulunan güvenlik kameralarını gösterdikten sonra önünü kesen üç kişiyi karanlık bir sokağa götürerek kendisini orada dövebileceklerini söylüyor.

Reklam filmi akıllara Haziran Direnişi sırasında Eskişehir’de yine bir ara sokakta polis ve esnaf tarafından katledilen Ali İsmail Korkmaz’ı ve yaşadıklarını getirirken reklam filmi kısa sürede yayından çekildi.

İşte o çirkin reklam filmi:

https://youtu.be/-rGBkM5_J90