Üsküdar'da yeni silahlar bulundu

Üsküdar'da 250 kuru sıkı tabancanın bulunduğu arazideki aramalar bu sabah yeniden başladı.

Üsküdar'da yeni silahlar bulundu

Üsküdar’da 250 kuru sıkı tabancanın bulunduğu arazideki aramalar bu sabah yeniden başladı. Olay yeri inceleme ekipleri ve iş makinelerinin katıldığı çalışmalarda yine tabanca ve tabanca parçaları bulundu.

Olay yeri inceleme ekipleri, sabah erken saatlerde silahların bulunduğu Burhaniye Mahallesi’ndeki boş araziye yeniden geldi. Burada metal dedektörlerle çalışma yapan polis ekipleri, bölgeye iş makineleri istedi. İş makinelerinin de gelmesiyle bölgede kazı çalışmaları da yeniden başladı. Çalışmalarda tabancalar ve tabanca parçaları ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler olay yeri inceleme ekipleri tarafından delil torbalarına konarak, incelenmek üzere emniyete götürüldü.

“Polisler gömdü”

Kazı yapılan alanın tam karşısında oturan bir kadının söyledikleri ise hayli çarpıcı. DHA’nın aktardığına göre, gazetecilerin sorularını cevaplayan kadın, “2010 senesinde bu yol yapılırken polis kıyafetli bir grup, kamyonla ezip silahları gömdü. Gündüz vaktiydi. Gömdüler sonra yolu yaptılar” diye konuştu.

Kdınla ropörtaj yapmak isteyen basın mensupları binaya girdi. Ancak yaşlı kadın dairenin kapısını açmayarak kimseyle konuşmadı.

http://gazetemanifesto.com/2016/09/27/istanbulda-topraga-gomulu-yuzlerce-tabanca-bulundu/