Trump'ın oğlu Türkiye'ye geldi, 'özel izin'le iki geyik öldürdü!

ABD'nin yeni seçilen başkanı Donald Trump'ın oğlu Eric Trump, Antalya'da geyik avına çıktı.

Trump'ın oğlu Türkiye'ye geldi, 'özel izin'le iki geyik öldürdü!

ABD’nin yeni seçilen başkanı Donald Trump’ın oğlu Eric Trump, Antalya’da geyik avına çıktı. ‘Özel izin’ alan Trump iki geyik vurup, dün Türkiye’den ayrıldı. Eric Trump ve kardeşi Donald Jr. nesli tükenmekte olan hayvanları, gittikleri ülkelerde özel izinlerle avlıyor.

Hürriyet‘ten Salim Uzun‘un haberine göre, Trump’ın bir Türk iş adamının davetlisi olarak Antalya’ya geldi. Antalya’da 3 gün kalan Eric Trump, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü izniyle, Finike kırsalında iki yaban geyiği avladı. Seçim stresini atmak için bu ziyareti gerçekleştirdiği öğrenilen Eric Trump, dün 11.40’ta tarifeli uçakla Alanya’ya gitti.

Koruma tahsis edildi

Antalya’ya özel korumaları ile gelen Eric Trump, VIP kapısından girdiği Antalya Havalimanı’ndan dün yine VIP kapısından çıkarak Almanya’ya uçtu. Uçağın kalkmasını Türk yetkililerle birlikte bekleyen Eric Trump, gazetecilerin fotoğraf çekmesine ise izin vermedi. ABD Büyükelçiliği’nden ziyaretle ilgili bilgi gelir gelmez Eric Trump’a koruma tahsis edildi. Ayrıca havalimanı kullanımı için VIP talebi yerine getirildi. Altta Donald Trump’ın karısı Melania, kızı Ivanka, oğulları Eric ve Donald Jr. seçim kampanyası sırasında görüldü.

Eric Trump daha evvel de arkadaşlarıyla beraber bir Afrika leoparını öldürmüş ve fotoğrafını da sosyal medyada paylaşmıştı.