Trump karşıtı gösterilerde bir kişi vuruldu

Donald Trump’ın başkan seçilmesi sonrası Oregon eyaletinin Portland kentinde düzenlenen protesto gösterilerinde bir kişinin silahla vurulduğu belirtildi. Portland polisinin Twitter’dan paylaştığı mesaja göre, Portland’daki Trump karşıtı gösterilerde protestocuların Morrison Köprüsü’nü geçtiği sırada bir kişi vuruldu. Polis, herkesten bölgeyi acilen terk etmelerini ve olayın tanıklarının kendilerine başvurmasını istedi.Portland polisine göre, şüpheli koyu renk kapşonlu bir svetşört... View Article

Trump karşıtı gösterilerde bir kişi vuruldu

Donald Trump’ın başkan seçilmesi sonrası Oregon eyaletinin Portland kentinde düzenlenen protesto gösterilerinde bir kişinin silahla vurulduğu belirtildi.

Portland polisinin Twitter’dan paylaştığı mesaja göre, Portland’daki Trump karşıtı gösterilerde protestocuların Morrison Köprüsü’nü geçtiği sırada bir kişi vuruldu. Polis, herkesten bölgeyi acilen terk etmelerini ve olayın tanıklarının kendilerine başvurmasını istedi.Portland polisine göre, şüpheli koyu renk kapşonlu bir svetşört giyen siyah bir erkek.