TRT'ye göre ABD'de büyük coşku var

AKP'nin yayın organı olan TRT, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD ziyaretini adeta "paralel evren"den bildiriyor.

TRT'ye göre ABD'de büyük coşku var

trthaberAKP’nin yayın organı olan TRT, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın havaalanında uçaktan indiğinde bir “onbaşı” ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından karşılanması ve Cumhurbaşkanlığı korumalarının Erdoğan’ı protesto eden kişilerin attığı sloganların duyulmaması için çıkarttığı “garip sesler” çıkarması görüntüleriyle başlayan ABD ziyaretini de “Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD’de çoşkuyla karşılandı” başlığıyla duyurdu.

Nükleer güvenlik zirvesi için ABD’ye giden Erdoğan’ın ve korumalarının yer aldığı bir fotoğrafla servis edilen haberde, “Erdoğan’ı otele gelişinde kentteki Türkler coşkuyla karşıladı. “Güvenilir lider hoş geldin”, “Milletin adamı”, “Suriyeli mültecileri koruduğun için teşekkürler”, “Ant olsun ki milletin son sesi ustayı üzeni, üzeceğiz” pankartları taşıyan kalabalık, açtıkları büyük boy Türk bayrağıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sevgi gösterilerinde bulundu.” denilirken Erdoğan’ı karşıladığı söylenen grubun 10-15 kişi kadar olduğu görülüyor.

abd(2)