TİB'den soL haber portalına sansür

soL Haber Portalı'nın "Türkiye" kategorisi, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) tarafından hukuksuz bir biçimde engellendi.

TİB'den soL haber portalına sansür

soL Haber Portalı’nın “Türkiye” kategorisi, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) tarafından hukuksuz bir biçimde engellendi.

soL haber portalı tarafından yapılan açıklamayla ortaya çıkan sansür kararına ilişkin olarak bir de açıklama yapılarak “Yaşanan engellemeyi protesto ettiğimizi ve söz konusu durumla ilgili hukuki işlemlerin hızlıca başlatıldığını tüm okurlarımıza duyuruyoruz.” denildi.

Gazete Manifesto olarak TİB tarafından hukuksuz bir biçimde uygulanan sansürü şiddetle kınıyor ve soL haber portalı ile portalda çalışan meslektaşlarımıza uygulanan sansüre karşı dayanışma duygularımızı paylaşıyoruz.

Portal tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

soL Haber Portalı’nın ‘Türkiye’ kategorisindeki, tüm haberleri Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) tarafından hukuksuz bir biçimde engellendi.

Yaşanan engellemeyi protesto ettiğimizi ve söz konusu durumla ilgili hukuki işlemlerin hızlıca başlatıldığını tüm okurlarımıza duyuruyoruz.

Haber yayınımız başka kategoriler üzerinden devam edecek.

Engellemeyle ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

soL Haber Portalı