Tecavüz skandallarının sonu gelmiyor

İngiltere'de 18 yaşındaki bir genç kız kaldığı pansiyonda tecavüze uğradı.

Tecavüz skandallarının sonu gelmiyor

İngiltere’de 18 yaşındaki bir genç kız kaldığı pansiyonda tecavüze uğradı. Tecavüz sırasında pansiyonda kalan diğerleri genç kıza yardım etmek yerine gülerek izledi. Mahkemede konuşan 18 yaşındaki kız tecavüzcülerden birinin isminin Ahmed Ali Naeem olduğunu söyledi. Ayrıca bazı yasal sebeplerden dolayı yaşı 17 olan diğer tecavüzcünün ismi açıklanmadı. Mahkeme devam ediyor.

Uğradığı cinsel saldırıyı pansiyonda kalan diğer şahısların gülerek izlediklerini söyleyen genç kız kaçamaya çalışmasına rağmen engellendiğini söyledi.

Genç kız mahkemede dinletilen ifade kaydında şunları söyledi;

Adamlardan biri herkesin gözü önünde beni çıplak bir vaziyette üst kata çıkardı ve benimle cinsel ilişkiye girdi. Daha sonra toplu tecavüze uğradım adamlara “istemiyorum beni bırakın” dedikçe daha fazla güç kullandılar.

Genç kızın büyük annesinin doğum günü partisi kutlamasından sonra arkadaşları ile bir havuz kulübünde buluşup alkol aldığını söyleyen mahkeme savcısı Amanda Hamilton mahkemenin genç kızın isteği ile veya zorla cinsel ilişkiye girip girmediğine karar vermesi gerektiğini söyledi.