Bülent Tezcan'ı vuran saldırgan tutuklandı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’ı ayağından vuran Alparslan Sargın çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. İki arkadaşı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Aydın’da Bülent Tezcan’ı 29 Ekim gecesi CHP il binasının üst katındaki restoranda yemek yerken “Ben HDP’ye destek veren kişiyi yaşatmam” diyerek ayağından vuran Alparslan Sargın çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Sargın’ın... View Article

Bülent Tezcan'ı vuran saldırgan tutuklandı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’ı ayağından vuran Alparslan Sargın çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. İki arkadaşı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Aydın’da Bülent Tezcan’ı 29 Ekim gecesi CHP il binasının üst katındaki restoranda yemek yerken “Ben HDP’ye destek veren kişiyi yaşatmam” diyerek ayağından vuran Alparslan Sargın çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Sargın’ın olay günü yanında bulunan ve aynı gün polise teslim olan Fatih Yeşilyurt ile iş ortağı İrfan Türkmen ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.