"Sinan Çetin'in oğlunu hapisten kurtarmak için üst düzey bürokratlar devreye girdi"

Alkollü araç kullanırken bir polisin yaşamını yitirmesine neden olan Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin için üst düzey bürokratların devreye girdiğini öne sürüldü.

AKP’li yönetmen Sinan Çetin’in alkollü araç kullanırken devriye aracına çarparak bir polisin yaşamını yitirmesine neden olan ve 8 aydır tutuklu bulunan oğlu Rüzgar Çetin için üst düzey bürokratların devreye girdiğini öne sürüldü.

Sözcü gazetesi yazarı Nilay Örnek, “Rüzgar Çetin için aileyi arayan üst düzey bürokratlar kim?” başlıklı yazısında konuyla ilgili  özetle şu ifadeleri kullandı:

“Trafik kazasında hayatını kaybeden İsmet Fatih Alagöz’ün eşi Özlem Hanım, şikâyetini geri çekince ‘Para aldı’ dendi, İsmail Küçükkaya’dan öğreniyoruz ki parayı alan o değil. Ve yeni soru şu; Özlem Hanım’ı arayıp ‘Şikayetini geri çek’ diyen ‘üst düzey’ler kimler?

(…)

Ve bir bomba da şu. Bir takım ‘üst düzey bürokratlar’ aramış Özlem Hanım’ı, “Aileyle helalleş, davadan vazgeç” demişler. Özlem Hanım isimlerini söylemiyor ama kim o üst düzey bürokratlar? Çetin ailesiyle, böyle bir kazayla ilişkileri ne?!”