Sinan Çetin'in 'mutlu' günü: Oğlunun ölümüne yol açtığı polisin eşi şikayetinden vazgeçti!

Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in davasında ölen polisin eşi ve ailesi şikayetini geri çekti!

Sinan Çetin'in 'mutlu' günü: Oğlunun ölümüne yol açtığı polisin eşi şikayetinden vazgeçti!

AKP’li sinema yönetmeni Sinan Çetin’in İstanbul Beşiktaş’ta polis arabasına çarparak hayatına kaybetmesine neden olduğu polis memuru İsmet Fatih Alagöz’ün eşi Özlem Alagöz, kazayla ilgili davada ilgili şikayetini geri çekti.

Adana’da oturan Özlem Alagöz, avukatı Yılmaz Aboşoğlu ve Gökay Gültekin ile birlikte Adana Adalet Sarayı’na giderek, “şikayetinden vazgeçtiğine” ilişkin dilekçesini, UYAP’tan davanın görüldüğü İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderdi.

 Sinan Çetin ve oğlu 3 kez mektup yazmıştı

34 yaşındaki polis memuru Fatih Alagöz’un hayatını kaybetmesine neden olan kaza sonrasında Sinan Çetin ve oğlu Rüzgar Çetin, af talebiyle aileye üç ayrı mektup yazmıştı. İlk mektuba bir türlü cevap gelmemesi üzerine ikinci bir mektup kaleme alan oğul Rüzgar Çetin’in bu girişimi de yanıtsız kalınca, devreye Sinan Çetin girmişti.

Sinan Çetin “Sevgili Alagöz Ailesi” hitabıyla başladığı satırlarda özetle şunları yazmıştı: “Günlerdir sizlerin acılı kalbinizi içimde taşıyorum. Ne derseniz, ne hissederseniz haklısınız. Ama yalvarıyorum bunun bir kaza olduğunu, benim oğlumun bu kazadan sağ çıkmasının bir mucize olduğunu unutmayın. Ben onun bu acıyla ömrünün sonuna kadar yaşayacağını biliyorum. Önemli olan artık acıların sarılması için ne yapabiliriz? Sizlerin bu kazanın yol açtığı acıların dinmesi için bana vereceğiniz bütün insani görevleri yerine getirmeye hazır olduğumu bilmenizi isterim. Saygı ve hürmetle. Sinan Çetin.”