Şimdi 'moda' itirafçılık: Koynumuzda yılan beslemişiz

AKP Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin "İçimizde, koynumuzda yılan beslemişiz. Kuzu postuna bürünmüş kurtmuş. Sonradan fark ettik bunu." dedi.

Şimdi 'moda' itirafçılık: Koynumuzda yılan beslemişiz

AKP Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, 15 Temmuz’da darbe girişimine ilişkin “İçimizde, koynumuzda yılan beslemişiz. Kuzu postuna bürünmüş kurtmuş. Sonradan fark ettik bunu. Bunlar maşadır” dedi.

Mehmet Ali Şahin, memleketi Karabük’ün Yenice İlçesi’nde yaptığı konuşmada, 15 Temmuz darbe girişiminin Türkiye’de yaşanan darbe girişimlerinden farklı olduğunu belirterek, “Tamamen dışarıdan yönetilen bir darbe teşebbüsü. Başarılı olsaydı, Allah muhafaza Türkiye’de bir iç savaş çıkartmayı hedefliyordu. Ülkemizin işgalini hedefleyen, çok hainane bir projeydi. Milletimiz böylesine hainane darbe girişimini, kalkışmayı, sokağa çıkarak gerekirse şehit ve gazi olarak önledi. TBMM’yi bombalayanlar, vatandaşa silah sıkanlar bu ülkenin insanları. Pensilvanya’dan talimatı veren insan da bu ülkenin bir bireyi. Hala Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı. İçimizde, koynumuzda yılan beslemişiz. Kuzu postuna bürünmüş kurtmuş. Sonradan fark ettik bunu. Bunlar maşadır” diye konuştu.