Seda Sayan’dan Okan Bayülgen’e Ak Saray ayarı

Okan Bayülgen’in uzu süredir kendisiyle uğraştığını dile getiren Seda Sayan, sosyal medyadan ünlü şovmeni uyardı.

Seda Sayan’dan Okan Bayülgen’e Ak Saray ayarı

Okan Bayülgen’in uzu süredir kendisiyle uğraştığını dile getiren Seda Sayan, sosyal medyadan ünlü şovmeni uyardı:

Sevgili Okan Bayülgen, Star TV’de programa başladığımdan bu yana (4,5 ay) her hafta bana laf çakıyorsun. Benim yüzümden giyinip soyunacak oda bulamadığını tüm Star TV’yi benim kapattığımı bıkmadan, usanmadan dile getiriyorsun.

Yürekli ve cesur olan bir adam, bu akıllı ve koskoca binaları, üstelikte bünyesinde birçok medya gurubunu barındıran bu görkemli binaları inşa ettirirken konuk olarak gelebilecek ve ayrıca birçok programın sunucularının gereksinimi olan kulis tabir ettiğimiz odaları, asla kâfi gelemeyecek şekilde inşa ettiklerini izah ederdi. Kaldı ki biz seninle birçok kanalda birlikte çalıştık ve her kanalda geçerlidir.

Kulis adabını Türk televizyonlarına getiren kişi benim ve sadece Star TV’de değil tüm çalıştığım kanallarda bana özel kulis yapılmıştır. Çünkü haftanın 5 günü 3 saatlik yaptığım canlı yayın için, hazırlıklar ve toplantılar için 7 saatim kanalda geçmektedir. Aslında tüm bunları çok iyi biliyorsun da her hafta bana çatmak işine geliyor sanırım. Cesur ol, doğruları anlat…  Ayrıca çok gözün kalmasın ben gidince o yaptırdığım odaları paşa paşa sen kullanırsın, zira giderken hiç bir kanaldan benim için yapılan özel kulisleri götürmedim. Sayın Cumhurbaşkanımızın o çok sözü edilen Ak Saray, makamını devir ettikten sonra bir başkasına bırakacağı gibi, ben de yaptırdığım tüm kulisleri benden sonrakilere bırakıp bir diğer kulisi inşa ettirmeye başlıyorum.