Savcılık Sıla'ya hakareti serbest bıraktı!

Savcılık, Sıla'nın hakaret şikâyetini takipsizlik kararıyla sonuçlandırdı.

Savcılık Sıla'ya hakareti serbest bıraktı!

Sıla Gençoğlu’nun sosyal medyada kendisine hakaret edenleri şikayet etmesi nedeniyle açılan soruşturmadan takipsizlik kararı çıktı.

Yenikapı mitingine yönelik sözleri nedeniyle kendisi hakkında AKP’lilerin saldırı kampanyası başlattığı şarkıcı Sıla, sosyal medyada kendisine tepki gösteren kullanıcıları savcılığa şikayet etti. Ancak savcılık genç popçunun şikayeti doğrultusunda başlatılan soruşturmada kararı geciktirmedi. AKP’nin yayın organlarından Sabah’ın haberine göre savcılık, olayla ilgili soruşturmada takipsizlik kararı verdi.

Sıla Gençoğlu, Yenikapı’daki “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” hakkında yaptığı “Darbeye karşıyım ama böyle bir şovun içinde bulunmak istemiyorum” açıklaması sonrası başta Davut Güloğlu ve Nihat Doğan olmak üzere bir çok AKP’li ünlünün saldırısına uğramış, bir çok ildeki konseri de AKP’li belediye yönetimleri tarafından iptal edilmişti. Sanatçıya yönelik saldırılar sosyal medya ortamları aracılığıyla da AKP’li kullanıcılar tarafından ‘kampanya’ halinde sürdürülmüştü.