Metro Turizm'in sapık muavini için karar çıktı

Metro Turizm otobüsünde üniversite öğrencisine saldırıda bulunan muavin için verilen ceza belli oldu

Metro Turizm'in sapık muavini için karar çıktı

Metro Turizm otobüsünde üniversite öğrencisi C.D.D.’ye cinsel saldırıda bulunan muavine 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Fotoğraf: DHA

Metro Turizm otobüsünde üniversite öğrencisi C.D.D.’nin uyuduğu sırada mastürbasyon yapan muavine 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Muğla’dan İstanbul’a Metro Turizm otobüsü ile seyahat eden üniversite öğrencisi C. D. D.’nin (20) otobüste uyuduğu esnada, yakınında mastürbasyon yapan ve üzerine boşalan Gökhan Gökmen olayın yaşandığı 25 Mayıs’tan 2 gün sonra tutuklanmıştı. Mağdur Üniversitesi öğrencisi C. D. D.’nin şikayeti sonrasında açılan davada Gebze 2. Asliye Ceza Mahkeme kararını açıkladı. Mahkeme muavin Gökhan G.’nin tutukluluğunun devamına karar vererek, muavinin 6 yıl 3 ay hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.

Mahkemenin 2. Celsesinde son beyanları sorulan muavin, “Ben başıma gelen bu olayı bir ahmaklık ve şansızlık olarak değerlendiriyorum” diyerek, şöyle devam etti: “Muavin olarak çalıştığım süre içinde zaman zaman otobüsün çok daha tenha  olduğu durumlar söz konusu olmuştur. Yine benim bu şekilde bir art niyetim olsa yolcunun içeceğine bir şeyler katarak bu olayı yapma imkanım mevcuttur.”