VİDEO | Sağlık Bakanı'ndan #Taksim patlaması açıklaması: "Kaybedilen yabancı da olsa..."

Sağlık Bakanı'nın İstiklal Caddesi'ndeki canlı bomba saldırısı sonrası yaptığı açıklamada kullandığı "Kaybedilen vatandaşlarımız ve yabancı da olsa insanları kaybediyoruz" ifadeler dikkat çekti.

VİDEO | Sağlık Bakanı'ndan #Taksim patlaması açıklaması:

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun İstiklal Caddesi’ndeki canlı bomba saldırısı sonrası yaptığı açıklamada kullandığı “Kaybedilen vatandaşlarımız ve yabancı da olsa insanları kaybediyoruz. İnsanlığı katleden zihniyeti lanetliyorum” ifadeler dikkat çekti.

Müezzinoğlu şunları söyledi:

“Şu an itibariyle 4 vatandaşımızı kaybettik. 36 yaralıdan 7 yaralımızın durumu ciddiyetini koruyor. 4 yaralımız ameliyat sürecinde. Ümit ederim ki yeni kayıplarımız olmaz. Bize gelen bilgiler çerçevesinde yaralıların tespit edilen yaklaşık 12’sinin yabancı uyruklu olduğu bilgisi var. Bugün İstanbul’da 10:55 sıralarında bir canlı bomba eylemiyle karşı karşıya kaldı. 36 yaralıdan 7 yaralımızın durumu ağır, 4 yaralımız ameliyat sürecinde. Kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralıların yaklaşık 12 tanesinin yabancı uyruklu olduğu bilgisi var. Kaybedilen vatandaşlarımız ve yabancı da olsa insanları kaybediyoruz.İnsanlığı katleden zihniyeti lanetliyorum.” dedi.

https://www.youtube.com/watch?v=wwB8zPuLzKQ