‘Sağlam İrade’ rumuzlu ‘Ak Trol’ Taha Ün kaçtı!

Twitter’da muhalif isimleri hedef göstermesiyle tanınan ‘Sağlam İrade’ rumuzlu ‘Ak Trol’ Taha Ün, ‘Pelikan Dosyası’nda adının geçmesinin ardından Twitter hesabını kapattı.

‘Sağlam İrade’ rumuzlu ‘Ak Trol’ Taha Ün kaçtı!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan’ın nikah şahitliğini yaptığı, Twitter’da muhalif isimleri hedef göstermesiyle tanınan ‘Sağlam İrade’ rumuzlu ‘Ak Trol’ Taha Ün, ‘Pelikan Dosyası’nda adının geçmesinin ardından Twitter hesabını kapattı.

Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu arasında oluştuğu yazılıp çizilen ayrışma ilk kez ayrıntılı biçimde ‘Pelikan Dosyası’ adıyla açılan blogda dile getirilmişti.

Ün için blogda yazılan bir yazıda şu ifadeler kullanılmıştı: “Hocam, Osman Sert eliyle Taha Ün’ü kendi trol ekibine dahil etti. İşin kötüsü Taha Ün’ün eşi, Emine Erdoğan hanımefendinin özel kalem müdiresi Sema Silkin. REİS açısından ne kadar berbat bir durum değil mi? Taha Ün ve ekibi, yanlarına birkaç hırdavatı da alıp, hocayı eleştiren herkesi tvitırda FİTNEci ilan etmeye başladı.”

Hesabı kapattı

Pelikan dosyasıyla birlikte Erdoğan’a ihanet edip, Davutoğlu’nun ekibine geçtiği belirtilen Taha Ün’ün gerginliğin artması üzerine bu sabah hesabını kapadığı anlaşıldı.

tahaun-caps