Redhack'tan açıklama: Hiçbir üyemiz yakalanmamıştır

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'ın maillerini yayınlayan Redhack, dün yaşanan gözaltılara ilişkin açıklama yaptı.

Redhack'tan açıklama: Hiçbir üyemiz yakalanmamıştır

Berat Albayrak’ın maillerini yayınlayan Redhack, dün yaşanan gözaltılara ilişkin “Hiçbir üyemiz yakalanmamıştır” dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damadı ve Enerji Bakanı Berat Albayrak’ın maillerini yayınlayan Redhack, dün yaşanan gözaltılara ilişkin açıklama yaptı.

Açıklama şöyle:

“Son paylaşımlarımızla söylemek istediğimiz; RedHack Marksist-Leninist üyelerden oluşan bir yapılanmadır. Amacı tüzüğünde belirtilmiştir. Asla kendini Politik örgütlerin yerine koymaz, sadece ve sadece onlara sanal ortamda alan açma çalışması yapar. ’96 yılında PartizanHack ile çıkılan bu yolda ’97’de RedHack 2012’de Kızıl Hackerlar Birliğine dönüşmüştür. Başta ben MaNYaK olmak üzere 12 dar kadro ve onlarca destek ekibi ile birlikte görevinin başındadır. Hiçbir üyemiz yakalanmamıştır. Devletin, RedHack yani Sosyalistler karşısında aciz duruma düşmesini kabul edememesi ve halkı rehin alarak susturma planıyla karşı karşıyayız.

“Bu yaptıklarımızın bir bedeli var bunu çok iyi biliyoruz! Bu bedeli ödemekten de korkmuyoruz! Ancak savaşı bizimle yapmanız gerekiyor! Şu an Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde tutulan, Taylan Kulaçoğlu, AbidinÇelik, Ekin Baykal, Uğur Cihan Okutulmuş bu rehin alma stratejisini yaşıyorlar. Bugün akşam itibariyle tüm ekibimizle iletişim içinde ve eksiksiz olarak mücadelede olduklarını tespit etmiş bulunduğumuzu açıklayabiliriz.

“Daha önce de onlarca kişiyi biz diye gözaltına alıp hayatlarından çalan bu şantajcı zihniyete sözümüz şu; operasyon nasıl olur göreceksiniz! Yama kodlarla, çalıntı programlarla iş yapmaya çalışıp sizi koruduğunu düşündüğünüz siber salakların birer çöp olduğunu göreceksiniz! Yeni belgeler mi istiyorsunuz!? Evet, onlar da gelecek. Hiçbiriniz birbirinize güvenmiyor, birbirinizin kuyusunu kazıyorsunuz!

“Artık biraz onurlu olun, biraz namuslu olun! Savaşacaksanız buradayız! Yaşasın RedHack Kahrolsun Faşizm”