Recep Akdağ: Yıldırım "Bahçeli'nin sözünün üstüne söz söylenmez" dedi

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, başkanlık konusunda başbakanın, "Bahçeli'nin sözünün üstüne söz söylenmez" şeklinde konuştuğunu söyledi.

Recep Akdağ: Yıldırım

AKP’nin yayın organlarından A Haber’de konuşan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, başkanlık konusunda başbakanın “Bahçeli’nin sözünün üstüne söz söylenmez” şeklinde konuştuğunu söyledi:

“Sayın Bahçeli başından beri bir mesuliyet duygusuyla hareket etti. Başbakanımız da durumu ‘Bahçeli’nin sözünün üstüne söz söylenmez’ şeklinde yorumladı. Türkiye başkanlık konusunda belli bir hatta girmiş durumda, dönüş yok. Muhalefet vatandaşa gitmekten çekiniyorsa millete inanmıyor demektir. Başkanlık oylamasının en kısa zamanda halkın önüne gitmesi gerekiyor.”

Canan Karatay’ı takibi sürdürülecek

Canan Karatay ile polemiğe devam eden Akdağ, “Bilim insanlarının sürekli gündemde kalmak için açıklamalarda bulunmalarını doğru bulmuyorum. Bahsettiğiniz kişinin (Canan Karatay) açıklamalarını takip ediyorum. Benim ticaret için herhangi bir internet sitem yok deyişini kabul ediyorum ama takipçisi olmaya devam edeceğiz. Bilim insanları vatandaşları doğru bilgilendirmeliler. İnternet ortamında her derde deva ilaç satılıyor, bu mümkün değil” şeklinde konuştu.