Recep Akdağ, Sağlık Bakanlığı'nın Menzilcilere teslim edilmesini bu sözlerle savundu: Her cemaat tehlikeli değil

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bakanlık bünyesindeki kurum ve kadroların Menzil Cemaati mensuplarına tahsis edildiği iddialarına ilişkin konuştu.

Recep Akdağ, Sağlık Bakanlığı'nın Menzilcilere teslim edilmesini bu sözlerle savundu: Her cemaat tehlikeli değil

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bakanlık bünyesindeki kurum ve kadroların Menzil Cemaati mensuplarına tahsis edildiği iddialarına ilişkin, “Her cemaat tehlikeli değil” açıklamasını yaptı.

AKP’nin yayın organlarından Milat gazetesinin yöneticileriyle görüşen Akdağ, ‘Cemaatler’ konusuyla ilgili, “FETÖ ve cemaat kavramını ayırt etmek gerekir” dedi. Kendi adı da Menzil Cemaati ile anılan Bakan Akdağ, kamu kurumlarındaki cemaat yapılanmalarını şu sözlerle savundu:

“Her cemaati tehlikeli gibi göstermek doğru değil. Bu darbenin püskürtülmesinde başka cemaatler de çok önemli rol oynadı. Şehitler verdiler. Tabii ki devletin bütün yapılanmaları takip etme hakkı ve sorumluluğu var. Kim FETÖ’ye benzer bir faaliyet içerisinde girişirse daha büyümeden devlet başını ezmelidir. Bunun dışında işi sadece İslam’ın ahlak prensiplerini öğretmek olan cemaat yapılarına, FETÖ gibi muamele etmek doğru değildir.”

http://gazetemanifesto.com/2016/11/10/bu-kez-akp-medyasi-yazdi-saglik-bakanliginda-tum-kadrolar-menzilcilere-verildi/