Rabia gitti, "Darbeci Sisi" geliyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, darbeci olmakla suçladıkları Sisi’nin yönettiği Mısır’ı Libya Çalışma grubu için masaya oturmaya davet etti. Ankara’yı ziyaret eden İtalyan Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni ile ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AKP hükümeinin Mısır konusunda politika değişikliği yapacağının sinyallerini vermiş oldu. Çavuşoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Bugüne kadar sürece katılmayanları ikna... View Article

Rabia gitti,

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, darbeci olmakla suçladıkları Sisi’nin yönettiği Mısır’ı Libya Çalışma grubu için masaya oturmaya davet etti.

Ankara’yı ziyaret eden İtalyan Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni ile ortak basın toplantısı düzenleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AKP hükümeinin Mısır konusunda politika değişikliği yapacağının sinyallerini vermiş oldu.

Çavuşoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bugüne kadar sürece katılmayanları ikna etmemiz gerekiyor. Bunun için de bir çalışma grubu önerimiz oldu. Mısır’ın da bu grupta yer alması gerektiğini söyledik”