Pedro Almodóvar'ın yeni filmi Julıeta'nın fragmanı yayınlandı

Pedro Almodóvar’ın yönetmenliğini üstlendiği, başrollerinde Emma Suárez ve Adriana Ugarte’nin yer aldığı Julieta’dan fragman yayınlandı.

Pedro Almodóvar'ın yeni filmi Julıeta'nın fragmanı yayınlandı

Pedro Almodóvar’ın yönetmenliğini üstlendiği, başrollerinde Emma Suárez ve Adriana Ugarte’nin yer aldığı Julieta’dan fragman yayınlandı. 2013 yapımı Los Amantes Pasajeros filminden sonra beyazperdede uzun süredir görmediğimiz İspanyol Sinemasının usta yönetmeni Pedro Almodóvar geçtiğimiz yılın ortalarında yeni filminin çekimlerine başladığını duyurmuştu. Orijinal adı Silencio olan ancak Julieta olarak bilinen filminin politik komedilerden sıyrılarak kadın kahramanların sinemasına bir dönüş niteliğinde olduğunu dilegetiren Almodóvar, 2016’nın merakla beklenen filmlerinden birine imza atıyor. Başrollerini Adriana Ugarte ve Emma Suárez‘in paylaşacağı filmde Inma Cuesta, Rosy de Palma, Nathalia Pozo, Pilar Castro, Dario Grandinetti, Daniel Grao, Joaquin Notario ve Blanca Paresin gibi isimler var.

.Fırtınalı bir hayat süren Juliet’in etrafında dönen hikâyede 1985’ten 2015’e kadar geçen 30 yıllık bu süreçte karakterin izlerine tanık olacağız. Her zamanki gibi filmlerine dair bilgi alamadığımız yönetmenin, Julieta’nın başına gelen tüm talihsizliklerin “sessizlik”ten (silencio) geldiğini ifade etmesi filmin adının başlangıçta Silencio olarak belirtilmesini anlamlı kılıyor.

8 Nisan’da İspanya sinemalarında seyircisiyle buluşacak Julieta’nın Türkiye için şimdilik vizyon tarihi ise belirsiz.