Patronlar İstanbul trafiğine çözümü buldu!

Patronlar yollarda 'kaybedilen' zamanı da kâra çevirmek için hava araçlarına yöneldi.

Patronlar İstanbul trafiğine çözümü buldu!

Türkiye’nin büyükşehirlerinde giderek içinden çıkılmaz hale gelen toplu ulaşım ve trafik sorunu kentlerde yaşayan milyonlarca emekçinin kabusu olurken, patronlar yollarda ‘kaybedilen’ zamanı da kâra çevirmek için hava araçlarına yöneldi.

DHA‘da yer alan habere göre, Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen havacılık fuarı Airshow’da sergilenen helikopterlere iş adamları büyük ilgi gösterdi. Fiyatları 3,3 milyon Euro ile 45 milyon Euro arasında değilen helikopterlerle ‘İstanbul trafiği’ patronlar için kabus olmaktan çıkacak.

Havada ofis ortamı!

İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminalinde gerçekleşen İstanbul Airshow 2016 Uluslararası Sivil Havacılık Fuarı’nda helikopterleri sergilenen Kaan Havacılık firmasının Satış Pazarlama Müdürü Tuğba Oğuz, konuyla ilgili açıklamasında, helikopter iniş ve kalkış alanlarının artmasıyla birlikte trafikten kurtulmak işadamlarının helikoptere yöneldiğine dikkat çekerken şu ifadeleri kullandı:

“Çünkü günümüzde İstanbul trafiği malumunuz bir noktadan bir noktaya gidiş artık çok zaman alıyor. Özellikle iş dünyasında zaman eşittir para. Helikoptere desteğin artması, helikopter alanlarının artması iş adamlarını helikopterler alınmasına yönelmesini sağladı. Türkiye’de en kolay kısım helikopter almak sonrasında iniş kalkış alanları servis desteği bu kararları etkiliyordu. İstanbul’da heliportlar artıyor, helikopter bakım merkezleri artıyor, hangarlar artıyor. İş adamının özelikle aradığı havada konfor. Ve havaalanına gitmeden uygun şehrin merkezinden istenilen noktadan istenilen noktaya uçup aynı zaman da ofis ortamını yaratabilecek bir helikopter sunuyoruz. Diğer helikopterlerimizden farkı beklenen orta büyüklükte ve orta segmentte bir helikopter. Konfigürasyon tamamen müşterinin isteği ile orantılı şu an görmüş olduğunuz 6 kişilik ama bu arttırabilir azaltılabilir. Satış fiyatı 10 milyon euro”