Osmanlıcı tarihçi Edirne'den korktu: Burası Kemalist kanton

"Tarihçi" Mustafa Armağan'ın, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün davetiyle gittiği Edirne'de Sosyal Bilimler Lisesi’nde verdiği konferanstan sonra sosyal medya hesabından Edirne hakkında attığı mesajlar tepki topladı.

Osmanlıcı tarihçi Edirne'den korktu: Burası Kemalist kanton

“Tarihçi” Mustafa Armağan’ın, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün davetiyle gittiği Edirne’de Sosyal Bilimler Lisesi’nde verdiği konferanstan sonra sosyal medya hesabından Edirne hakkında attığı mesajlar tepki topladı.

Tarihi çarpıtarak Cumhuriyet’e karşı Osmanlı propagandası yapmak üzere kurulan Derin Tarih dergisinin genel yayın yönetmenliğini yapan Mustafa Armağan, Twitter hesabı üzerinden “Dün bir okula gittim Edirne’de. Okul ele geçirilmiş! Kanton gibi. Kemalist kanton! MEB uyansın!”, “Dün Edirne’deydim. Acilen el atılmazsa güzelim Edirne Kemalist sözde aydınların elinde can verecek. Edirne’ye sahip çık Türkiyem” ve “Acilen Edirne ve Çanakkale’yi kurtarma seferberliği başlatılması gerekiyor” mesajlarını paylaştı.

armagan 1

Bununla da yetinmeyen Armağan, bir takipçisinin attığı “@mustafarmagan ın sözlerine kulak verilmeli. Tek adam zihniyetiyle nesiller Kemalizm’in uşağı yapılıyor.” mesajını da paylaştı.

armagan 2