Oğuz Çetin'den Fatih Terim'e: Menfaati için her şeyi yapar

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Oğuz Çetin, Türkiye Futbol Direktörü hakkında ağır bir yazı kaleme aldı.

Oğuz Çetin'den Fatih Terim'e: Menfaati için her şeyi yapar

Fenerbahçe’nin efsane isimlerinden Oğuz Çetin, bir dönem A Milli Takım’da yardımcılığını yaptığı Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim hakkında çok ağır sözler söyledi. Terim’den, ‘Türkiye Futbolunu Kaosa Sürükleme Direktörü’ diye söz eden Çetin, “Kendi maddi-manevi menfaatleri için, her şeyi yapmaya muktedir bir insan” ifadesini kullandı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in, Arda Turan, Gökhan Gönül, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz’ı aylar sonra yeniden A Milli Takım’a çağırmasının yankıları sürerken, Oğuz Çetin, Türk futbolunun gündeminden düşmeyen bu konuyla ilgili ağır eleştiriler yaptığı bir yazı kaleme aldı

‘futboo.com’ adlı internet sitesine ilgili düşüncelerini yazan Çetin, Terim’den ‘Türkiye Futbolunu Kaosa Sürükleme Direktörü’ diye bahsetti. Oğuz Çetin’in yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Türkiye Futbolunu Kaosa Sürükleme Direktörü”, traji-komik uygulamalarına , istikrarlı bir şekilde devam ediyor!
Hiçbir şekilde bir dediği, diğerini tutmayan bir tutum içinde… Tezatlar içinde, herşeyi birbirine karıştıran, nesilleri kendi egoları uğruna bir bir yok eden bir tablo çiziyor…

3 yıl gibi kısa bir sürede A Milli Takımı’na 90 oyuncu alan ve bir kenara atan, aslına bakarsaniz ‘kendi maddi-manevi menfaatleri için, herşeyi yapmaya muktedir’ bir insan Türk futbolunu işgal ediyor!”