Harun Kolçak'ın sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama

Pop müzik sanatçısı Harun Kolçak hastaneye kaldırıldı.

Harun Kolçak'ın sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama

Güncelleme: 13.30

Bir kaç gün önce prostat kanseri teşhisi nedeniyle ameliyat olan pop müzik sanatçısı Harun Kolçak’ın durumu ağırlaşması üzerine kaldırıldığı Maslak Acıbadem Hastanesi’nden açıklama geldi.

Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Dr. Cengiz Bavbek, sanatçının sağlık durumu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Harun Kolçak hastanemize ağır septik şok tablosunda getirilmiştir. Yapılan tetkik ve incelemelerde mevcut lokal ileri tümör zemininde gelişen enfeksiyon nedeniyle genel durumunun bozulduğu tespit edilmiş olup, acil bir şekilde ameliyata alınmıştır. Yapılan cerrahi müdahale sonrası, hastamızın halen yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilmektedir.”


Pop müziği sanatçısı Harun Kolçak’ın hastaneye kaldırıldığı, yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Şişli Etfal Hastanesi’nde birkaç gün önce prostat kanseri teşhisi nedeniyle ameliyat olan Kolçak, bağırsaklarının enfeksiyon kapması nedeniyle komaya girdi. Durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırılan Kolçak’ın babası sinema sanatçısı Eşref Kolçak, ilk açıklamayı yaptı.

Eşref Kolçak, “Şişli Etfal Hastanesi’nde ameliyat oldu. Burada durumu ağırlaştı ve Maslak Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı, durumu çok ağır” dedi.