'Milli mutabakat' bu açılışta sağlandı: Ağaoğlu, Kılıçdaroğlu, DİSK Başkanı, Hazinedar...

AKP cenahı tarafından çokça dile getirilen "Milli mutabakat" çağrıları, Ordu'da yapılan bir açılışta cevabını buldu.

'Milli mutabakat' bu açılışta sağlandı: Ağaoğlu, Kılıçdaroğlu, DİSK Başkanı, Hazinedar...

Darbe girişimi sonrası özellikle Yenikapı mitinginin ardından AKP cenahı tarafından çokça dile getirilen “Milli mutabakat” çağrıları, Ordu’da yapılan bir açılışta ‘geç de olsa’ cevabını buldu.

İstanbul’un Beşiktaş ilçesinin tescilli emek düşmanı Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın annesi adına yaptırdığı ortaokulun açılışında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, AKP yandaşı para babası Ali Ağaoğlu, DİSK Başkanı Kani Beko, AKP öncesi sağ siyasetin ‘ünlü’ isimlerinden Cavit Çağlar ve bir dönem mafya dizisi Kurtlar Vadisi’nin ‘yıldız’ı olan oyuncu Oktay Kaynarca hazır bulundu.

DİSK üyesi işçileri dövdüren başkanla DİSK Başkanı ‘yine’ bir arada

Adnan Polat, Ali Ağaoğlu ve Cavit Çağlar gibi para babalarının yer aldığı açılışta özellikle Kani Beko’nun da bulunması büyük tepki çekti. Hatırlanacağı gibi Murat Hazinedar 2014 yılında, Beşiktaş Belediyesi tarafından işten çıkarıldıkları için belediye önünde eylem yapan DİSK üyesi işçileri dövdürmüştü.

İşten atıldıkları için Beşiktaş Belediyesi önünde direniş çadırı kuran BELTAŞ işçilerinin çadırına 28 Ağustos 2014 günü Beşiktaş Belediyesi’nin zabıtalarının saldırısı gerçekleştirilmişti. Zabıta geri çekilirken çevik kuvvet polisleri ve TOMA’lar gelip tekrar işçilere saldırmıştı. Olaylarda 10 Beltaş işçisi gözaltına alınmıştı.

DİSK Başkanı Beko, gerici ve işçi düşmanı icraatlarıyla gündemden düşmeyen Belediye Başkanı Hazinedar’ı daha önce de DİSK binasında ağırlamış, bununla da kalınmayarak ziyaret DİSK’in resmi internet sitesinden duyurulmuştu.

http://gazetemanifesto.com/2016/09/08/mehmet-agara-plaket-veren-isci-dusmani-besiktas-belediye-baskani-ile-disk-baskani-el-ele/

Ali Ağaoğlu ve Hazinedar’ın Atatük posteriyle çekilen fotoğrafı da sosyal medyada çok konuşuldu.