MHP'de başkanlığı hayır diyen vekil için suçlama hazır

AKP ile MHP’nin anlaşarak Meclis’e sunduğu anayasa teklifine ‘hayır’ diyeceğini açıklayan MHP’li vekil için partisinden suçlama gecikmedi. AKP’nin yayın organlarından A Haber‘e konuşan MHP kurmayları, partilerinde teklife hayır diyeceğini açıklayan 6’ıncı isim olan Kadir Koçdemir için ‘kripto vekil’ ifadesini kullanarak Fetullahçılık imasında bulundu. Yine AKP’nin yayın organının iddiasına göre, Koçdemir 7 Haziran seçimlerinin ardından ABD’ye... View Article

MHP'de başkanlığı hayır diyen vekil için suçlama hazır

AKP ile MHP’nin anlaşarak Meclis’e sunduğu anayasa teklifine ‘hayır’ diyeceğini açıklayan MHP’li vekil için partisinden suçlama gecikmedi.

AKP’nin yayın organlarından A Haber‘e konuşan MHP kurmayları, partilerinde teklife hayır diyeceğini açıklayan 6’ıncı isim olan Kadir Koçdemir için ‘kripto vekil’ ifadesini kullanarak Fetullahçılık imasında bulundu.

Yine AKP’nin yayın organının iddiasına göre, Koçdemir 7 Haziran seçimlerinin ardından ABD’ye gitti, burada bazı temaslar yaptı.

Edinilen bilgiye göre, Koçdemir’in istifası da istendi.

‘Tiranlık’ demişti

MHP Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir, Anayasa Komisyonu’nda teklife ilişkin görüşmeler sürerken Twitter’dan tepki göstermiş, “Modern demokrasinin ayırt edici özelliği çoğunluğun iradesinin HUKUK İÇİNDE hayata geçmesidir. Teklif bunu ortadan kaldırmaktadır. Hukuk devletinin bulunmadığı çoğunluğa dayalı yönetimin adı TİRANLIKtır” demişti.

http://gazetemanifesto.com/2016/12/26/mhpde-baskanliga-hayir-diyen-vekil-sayisi-yukseliyor/