Metrobüs şöförüne şemsiyeyle vuran Akbulut: Cezaevinde zorla tuvalet temizletiyorlar

Metrobüs şoförü Recai Türkoğlu’na, seyir halindeyken şemsiyeyle vurarak metrobüsün yoldan çıkmasına neden olan saldırgandan açıklama geldi.

Metrobüs şöförüne şemsiyeyle vuran Akbulut: Cezaevinde zorla tuvalet temizletiyorlar

Acıbadem durağında tartıştığı metrobüs şoförü Recai Türkoğlu’na, seyir halindeyken elindeki şemsiyeyle vurarak metrobüsün yoldan çıkmasına ve 11 kişinin yaralanmasına neden olan muhasebeci Murat Akbulut, cezaevinden haber gönderdi. Acıbadem’de yaşanan olay nedeniyle tutuklanan Akbulut, cezaevinde kendisine “zorla tuvalet temizliği yaptırıldığını” söyledi.

HaberTürk’ten Hüseyin Şentürk‘ün aktardığına göre, Akbulut’un kardeşi Ali Akbulut, kardeşinin olayı şöyle anlattığını söyledi:

“Evet suçluyum ama tek başıma değil. Hatta daha fazlası şoförde. Her şey durakta bekleyen bir kadına durmadığı için başladı. Şoförü durması için ikaz ettim. Yolcular da müdahale etti. Ön tarafa gidip ‘Kapıyı neden açmıyorsun?’ diye sordum. Ayağa kalkıp beni eliyle itekledi, ‘Kahraman eşekler, istediğimi alıp istediğimi almam’ diye bağırdı, anneme küfretti. Elimdeki şemsiyeyle şoförün bulunduğu kabin demirine vurdum. Bence bilerek aracın direksiyonunu bıraktı. Halkın gözünde şemsiyeli maganda oldum. Cezaevinde bana zorla tuvalet temizliği yaptırıyorlar.”