Mehmet Ali Şahin, Arınç'a sahip çıktı

Mehmet Ali Şahin, Arınç'a yapılan hakaretler konusunda "Bunu kendi inisiyatifleriyle mi yoksa bir yerden yönlendirilerek mi yapıyorlar bilemiyorum."dedi.

Mehmet Ali Şahin, Arınç'a sahip çıktı

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, son günlerde parti içinde yaşanan tartışmaları değerlendiren bir röportaj verdi.

Bülent Arınç’ın “troliçe” çıkışı ile ilgili de konuşan Şahin, Arınç’a yapılan hakaretlere tepki göstererek “Bunu kendi inisiyatifleriyle mi yoksa bir yerden yönlendirilerek mi yapıyorlar bilemiyorum. Her nasılsa yanlış yapıyorlar” dedi.

Arınç’ın “Yazar demeye bin şahit isteyen isimler var. Bu troller ve troliçeler sabahtan akşama bize hakaret ediyor’” sözlerinin sorulduğu Şahin şunları söyledi:

“İnternet sitelerini, tweet’leri takip edemiyorum. Böyle bir alışkanlığım yok. Ama birtakım haksız eleştiriler ne kadar yanlışsa, partimizde önemli görevlerde bulunmuş arkadaşlar düşüncelerini açıkladılar diye onlara hakaret etmek çok daha yanlıştır. Bunu kim yapıyorsa iyi bir şey yaptığını düşünüyordur ama yanlış yapıyordur. Bunu kendi inisiyatifleriyle mi yoksa bir yerden yönlendirilerek mi yapıyorlar bilemiyorum. Her nasılsa yanlış yapıyorlar.”