Marmaris'te aranan askerlerden 11'i daha yakalandı

Marmaris'te Erdoğan'ın kaldığı otele saldırdıktan sonra kaçan askerlerden 11'i daha yakalandı.

Marmaris'te aranan askerlerden 11'i daha yakalandı

Güncelleme

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ayrılmasının ardından, Marmaris’te konakladığı otele saldırı düzenleyenler arasında bulunan ve Muğla’nın Ula ilçesinde saklanan 2 asker daha yakalandı. Yakalananlar arasında TİM komutanı Binbaşı Şükrü Seymen de bulunuyor. 2 askerin daha yakalanmasıyla birlikte firari durumda askerin kalmadığı sanılıyor.


Güncelleme

DHA muhabiri Taylan Yıldırım’ın verdiği bilgiye göre, firari askerler ile polisler arasında çatışma yaşandı. Gecenin ilerleyen saatlerinde 10 kaçak askerin yakalandığı öğrenildi.


Marmaris’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaldığı otele saldırı düzenledikten sonra kaçan darbeci askerlerden 8’i daha Muğla’nın Ula ilçesi Şirinköy bölgesinde yakalandı.

Şirinköy bölgesi sakini bir kişinin askerlerden 5’ini bir su kanalında gördüğü ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda Jandarma özel harekat ekibi sevk edildi.  Bölgeye sevkedilen ekiplerin ardından, Marmaris saldırısına katılanlar arasında olduğu belirtilen 8 askerin daha yakalandığı öğrenildi.