Lokomotiv Moskova tarihinin en ağır cezası

Lokomotiv Moskova Kulübü, Fenerbahçe maçında formasının altına Vladimir Putin'li tişört giyen ve bunu taraftarlara gösteren Dimitri Tarasov’a rekor miktarda ceza verdi.

Lokomotiv Moskova tarihinin en ağır cezası

Rus futbolcu Dimitri Tarasov’un Vladimir Putin tişörtü pahalıya patladı. Lokomotiv Moskova yönetimi, UEFA’dan 10 maç ceza alması beklenen Tarasov’a kulüp tarihinin en ağır cezasını verdi.

Konu ile ilgili R-Sport’a bilgi veren kulübe yakın bir kaynak, “Lokomotiv, İstanbul’da yaşanan olaya o kadar üzüldü ki, en ciddi önlemler alarak kulüp tarihindeki en rekor cezayı verdi. Tarasov’un alacağından 300 bin Avro ve futbolcunun Şubat ayında alabileceği tüm primler kesilecek. Bunun dışında kulüp, UEFA’nın ceza kararı alması halinde para cezasının Tarasov’un alacaklarından kesme seçeneğini değerlendiriyor” dedi.

Hatırlanacağı üzere, 16 Şubat’ta Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe-Lokomotiv Moskova maçı sonrasında Tarasov, Vladimir Putin’in fotoğrafının ve “En Nazik Devlet Başkanı” yazılı tişörtüyle tribünleri selamlayarak maçın önüne geçti.