Lescott taraftardan özür diledi

Aston Villa'nın Premeir Lig maçında sahasında Liverpool'a 6-0 yenildiği maçın ardından tecrübeli savunma oyuncusu Lescott'un twitter üzerinden yaptığı paylaşım tepki çekti.

Lescott taraftardan özür diledi

Aston Villa, 25 yıl sonra sahasında seyircisi önünde kalesinde 5 ve üzeri gol görerekLiverpool’a 6-0 yenildiği maç sonrası Joleon Lescott’ın sosyal medya hesabından atılan son model araba fotoğrafı tepki çekti. Lescott, kötü oyun için kızgın taraftardan özür dilerken, “Maçtan sonra paylaşım yapmadım. Telefon cebimdeyken kazayla paylaşım olmuş” dedi.
Kızgın taraftarların tepkisi üzerine bir açıklama yapmak zorunda hisseden deneyimli oyuncu, “İyi de olsa, kötü de olsa maçlardan sonra tweet atmıyorum. Ancak Liverpool maçındaki bireysel ve takım performansından dolayı özür diliyorum: Liverpool bizden daha iyiydi. Bu benim için bir bahane değil” açıklamalarını yaptı.

Yaklaşık 1 milyon 200 bin TL’lik arabanın fotoğrafının kazayla sosyal medyada paylaşıldığını dile getiren 33 yaşındaki oyuncu; “Paylaşımın olduğu sırada araba kullanıyordum ve telefonum da cebimdeydi. Paylaşım tamamen kazayla gerçekleşti” ifadelerini kullandı.Lescott’ın bu açıklamalarına karşın arabayı sosyal medya hebasından silmemesi dikkat çekti. İngiliz Daily Mail Gazetesi de tecrübeli oyuncunun inandırıcı olmadığını yazarken, “Bu fotoğrafın paylaşılması için 7 aşamanın kendiliğinden gerçekleşmesi lazım” ifadelerini kullandı ve ihtimalleri de telefonun kilidi ile Twitter açılmalı, Tweet gönderme düğmesi ile resim ekle düğmesine basılmalı, gönderilecek resim galeriden seçilmeli, resim yüklenmeli ve Tweet gönderilmeli” diye sıraladı.