Kurtlar Vadisi "darbe"ye hazırmış

Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Pana Film, 15 Temmuz darbe girişimini sinemaya taşıyacak. Ancak Pana Film’in açıklamasının aksine filmin hazırlıklarına Mayıs ayında başladığı ortaya açıktı. Pana Film’den yapılan açıklamada kamuoyunun ısrarı üzerine “Kurtlar Vadisi Darbe” filminin çekileceği açıklandı. Pana Film sosyal medya hesabından “15 Temmuz darbe girişimini dizi veya sinema filmi olarak yansıtmamızı arzulayan kamuoyunun yoğun isteğini... View Article

Kurtlar Vadisi

Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Pana Film, 15 Temmuz darbe girişimini sinemaya taşıyacak. Ancak Pana Film’in açıklamasının aksine filmin hazırlıklarına Mayıs ayında başladığı ortaya açıktı.

Pana Film’den yapılan açıklamada kamuoyunun ısrarı üzerine “Kurtlar Vadisi Darbe” filminin çekileceği açıklandı.

Pana Film sosyal medya hesabından “15 Temmuz darbe girişimini dizi veya sinema filmi olarak yansıtmamızı arzulayan kamuoyunun yoğun isteğini değerlendiren şirketimiz ‘Kurtlar Vadisi Darbe’ sinema filmini yapmaya karar vermiştir” duyurusu yayınladı.

1_3109_5

Tüm hazırlıklar Mayıs ayında yapılmış

Pana Film’in bu açıklamasına karşın “Kurtlar Vadisi Darbe” filminin hazırlıklarının darbe girişiminin gerçekleştiği 15 Temmuz’dan çok önce Mayıs ayında yapıldığı da ortaya çıktı. Bir yandan Pana Film ile FETÖ arasında bir iletişim var mıydı sorularının sorulmasına da neden olan bu durum sosyal medyada gündeme oturdu.

Pana Film, “halktan gelen yoğun istek” nedeniyle çekmeye karar verdiğini söylediği “Kurtlar Vadisi Darbe” filminin markasını 24 Mayıs’ta ve internet sitesini ise 18 Mayıs’ta tescil ettirmiş.

1_64_3

1_5781_1