Küçük enişteler konuştu: Emret akşam namazını Rusya'da kılalım

Ardahan Rahvan At Binicilik Kültür ve Spor Kulübü Üyesi Ümit Arabul, “Devletin başı emir verirse akşam namazını Rusya’da kılmak için yola çıkacağız” dedi. Ardahan Rahvan At Binicilik Kültür ve Spor Kulübü Üyesi Ümit Arabul, “Bizler sınır bekçileri akıncılar olarak atlarımıza bindik ve devletin başı emir verirse akşam namazını Rusya’da kılmak için yola çıkacağız” dedi. Ardahan... View Article

Küçük enişteler konuştu: Emret akşam namazını Rusya'da kılalım

Ardahan Rahvan At Binicilik Kültür ve Spor Kulübü Üyesi Ümit Arabul, “Devletin başı emir verirse akşam namazını Rusya’da kılmak için yola çıkacağız” dedi.

Ardahan Rahvan At Binicilik Kültür ve Spor Kulübü Üyesi Ümit Arabul, “Bizler sınır bekçileri akıncılar olarak atlarımıza bindik ve devletin başı emir verirse akşam namazını Rusya’da kılmak için yola çıkacağız” dedi.

Ardahan Rahvan At Binicilik Kültür ve Spor Kulübü Üyesi Ümit Arabul, Rus savaş gemisinin İstanbul Boğazı’ndan geçişi sırasında gemideki askerin bir füzeyi boğaz geçişi boyunca omzunda atış pozisyonunda taşımasına tepki gösterdi. Arabul, “Bizler de akıncılar olarak atlarımıza bindik ve devletin başı emir verir ise akşam namazını Rusya’da kılmak için yola çıkacağız” ifadelerini kaydetti.

Şam’da Cuma namazı kılmayı dış politika olarak belirleyen iktidarın, kendine benzettiği kurumlarının geldiği noktayı göstermesi açısından bu açıklamada örneklerden biri olarak kayıt altına alınmış oldu.

http://gazetemanifesto.com/2015/12/08/bakin-bogazdan-kimler-nasil-gecmis/