Komşu iti komşuya ürümez

Tayyip Erdoğan'ın geçen hafta Selçuk Bayraktar ile evlenen kızı Sümeyye Erdoğan’ın Kandilli’de taşınacağı 1.4 milyon dolara satın alınan ve en az 2.5 milyon dolar değerindeki köşk, Rıza Sarraf’a komşu.

Komşu iti komşuya ürümez

Tayyip Erdoğan’ın geçen hafta Selçuk Bayraktar ile evlenen kızı Sümeyye Erdoğan’ın Kandilli’de taşınacağı 1.4 milyon dolara satın alınan ve en az 2.5 milyon dolar değerindeki köşk, Rıza Sarraf’a komşu.

Emlakçılar, Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile eşi Selçuk Bayraktar’a ait 5 odası, 2 salonu, 4 banyosu ve dev bahçesi bulunan 300 metrekarelik Kandilli’deki boğaz manzaralı köşkün 1.4 milyon dolara alındığı belirterek, aynı semtteki emsallerinin fiyatının 2.5 milyon dolardan daha az olmadığını söyledi.

Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar’ın oturacağı ve 2015 yılında restore edildiği belirtilen köşkü 20’ye yakın işçinin baştan aşağı yenilediği aktarılırken, köşkün 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun kilit ismi olan ve ABD’de tutuklu bulunan Rıza Sarraf’ın kaçak inşaat nedeniyle mühürlenen köşküne 50 metre mesafede komşu olduğu da ortaya çıktı.

16 yıl önceki cinayet mahalli

DYP İstanbul eski Milletvekili Adayı Şermin Çıpa ve eşi Ahmet Çıpa’ya ait olduğu belirtilen Kandilli sırtlarındaki söz konusu köşkte bekçilik yapan emekli polis memuru Ahmet Gökdemir, 2000 yılında, kalorifer dairesinde el ve ayakları bağlandıktan sonra tabancayla öldürülmüştü.