Kilis'te hayatını kaybedenlerin sayısı artıyor

Dün sabah saatlerinde Suriye'den atılan ve kente düşen 2 roket mermisi nedeniyle yaralananlardan kötü haberler geliyor.

Kilis'te hayatını kaybedenlerin sayısı artıyor

Kilis’te IŞİD ile Türkiye’nin desteklediği cihatçı çeteler arasındaki çatışmalar sırasında sınırı aşarak kente düşen roket mermilerinin patlaması sonucu 1 kişi daha tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Böylece patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 2’ye çıktı.

Patlaması sonucu yaralanan 8 kişi arasında bulunan ve hastanede tedavi gören 42 yaşındaki belediye işçisi Mehmet Emin Onarıcı’dan sonra tedavi gören bir yurttaş daha kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Bu son haberle birlikte kentte Suriye tarafından gelen roketlerle ölenlerin sayısı 6’ya yükselmiş oldu.

Kente, önceki akşam saatlerinde düşen roket mermilerinden sonra dün sabah saatlerinde de Suriye’den atılan 2 roket mermisinden biri otogar civarındaki boş araziye, diğeri ise İbni Sina Caddesi’ndeki 4 katlı pansiyonun birinci katına isabet etmişti.

Valilikten yapılan açıklamada, olayda yaralan 8 vatandaşın Kilis Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı kaydedilen açıklamada, “Ağır yaralanan 2 vatandaşımızın tedavisi devam etmekte olup diğer yaralıların ise hayati tehlikesi bulunmamaktadır.” ifadesi kullanılmıştı.