Kayıp alzheimer hastası ölü bulundu

Eskişehir'de yaklaşık iki haftadır kayıp olan 75 yaşındaki Alzheimer hastası, mezarlık yanında ölü bulundu.

Kayıp alzheimer hastası ölü bulundu

Eskişehir’de yaklaşık iki haftadır kayıp olan 75 yaşındaki Alzheimer hastası Selahattin Bel, mezarlık yanında ölü bulundu.

Selahattin Bel, geçen 29 Kasım’da kızı Nazan Sender ile birlikte muayene için Eskişehir Devlet Hastanesi’ne gitti. Hastanedeki işlemlerini bitiren Nazan Sender, kendisinin semt pazarında alışveriş yapacağını söyleyerek babasından pazar yerine yakın olan Yenidoğan Mahallesi’ndeki evlerine gitmesini istedi. Nazan Sender, alışveriş yaptıktan sonra gittiğinde babasını evde bulamadı. Durumun polise bildirilmesinin ardından Alzheimer hastası olan Selahattin Bel aranmaya başlandı. Bel’in fotoğrafı kentin değişik yerlerine asıldı.

Vatandaşlar buldu

Arama çalışmaları sürerken vatandaşlar bugün öğleden sonra Dede Mahallesi Odunpazarı Mezarlığı’nın yanındaki ağaçlık alanda yaşlı bir adamı ölü olarak buldu. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı araştırmada ölen kişinin kayıp olarak aranan Alzheimer hastası Selahattin Bel olduğunu belirledi. Vücudunda darbe izi bulunmayan Bel’in cesedi hastane morguna kaldırıldı. (DHA)

.