Kadın düşmanı “yazar”, ülkesinde istenmiyor

Kadınları türlü şekillerde aşağılayarak kendine ün sağlayan Roosh V. ülkesindeki sağduyulu insanlardan çok sayıda tepki alıyor.

Kadın düşmanı “yazar”, ülkesinde istenmiyor

The Guardian’da çıkan habere göre, kadınları türlü şekillerde aşağılayarak kendine ün sağlayan Roosh V. ülkesindeki sağduyulu insanlardan çok sayıda tepki alıyor.

Yeni çıkan kitabında, “Kadınlara tecavüz edilmesi yasal olursa, kadınlar vücutları hakkında daha dikkatli davranacaklar ve seks yapmak istemedikleri erkeklerin odalarına girmeyecekler.” şeklinde sapıkça ifadeler yer almakta.

Sapık yazar, aynı zamanda kadınları tavlamak konusunda yazdığı kitaplarla da tanınıyor. Roosh V.’nin web sitesi, Return of Kings’de (çvr: Kralların Dönüşü), “Kadınların Entelektüel Açıdan Yetersizlikleri”, “Kadınların Oy Kullanmasına İzin Verilmemelidir” gibi makaleler yer alıyor. Sitede aynı zamanda, “Kadınların ve homoseksüellerin buraya yorum atması istenmemektedir.” şeklinde uyarılar da barındırmakta.

Yazar, Cumartesi günü bir etkinlik organize ederek okuyucularıyla birlikte sadece erkeklerin katılabilecekleri bir “happy hour” düzenleyecekti. Bu etkinliğin sebebi, kadınların, homoseksüellerin ve Afrikalı müslümanların olmadığı, sadece erkeklerden oluşan “serbest bir alanın” yaratılma isteğiydi. Birçok insanın bu gerici ve sapık adamı farklı şehirlerde protesto etmesi sebebiyle yazar Roosh, Perşembe günü bu etkinliği “güvenlik korkusu” sebebiyle iptal etmek zorunda kaldı. Avusturalya’dan gönderilmesi için açılan imza kampanyasına da 100,000 imza toplandı.

Konu hakkında yapılan yorumlarda, “yazar” Roosh’un kadınları aşağılamasının altındaki gerçek sebebin, yeni çıkan kitabının reklam kampanyası olduğu söyleniyor.