'Kabataş yalancısı'nın 'FETÖ' paniği: Twitter'ı terk etti

"Kabataş yalancısı" olarak da anılan isimlerden Halime Kökçe, Fethullah Gülen'i övdüğü yazılarının hatırlatılması üzerine ardından Twitter hesabını kapattı.

'Kabataş yalancısı'nın 'FETÖ' paniği: Twitter'ı terk etti

“Kabataş yalancısı” olarak da anılan Star Gazetesi yazarlarından Halime Kökçe, Fethullah Gülen’i övdüğü yazılarının hatırlatılması üzerine önce bazı tweet’lerini sildi, ardından Twitter hesabını kapattı.

2013 Haziran Direnişi sırasında başörtülü bir kadının “Geziciler tarafından darp edildiği” iddiasının MOBESE görüntüleri ve polis raporuyla çürütülmesi nedeniyle adı “Kabataş yalancısı”na çıkan Star Gazetesi yazarlarından Halime Kökçe, Cemaat ile ilgili konuk olarak katıldığı TV programında geçmişte Fethullah Gülen’i öven yazıların sosyal medyada kendisine hatırlaması üzerine Twitter hesabını kapattı.

Star gazetesi yazarı Halime Kökçe, program sırasında daha önce yazdığı bir tweet’i hatırlatan kişiye hakaret ederek “Bu tweeti hazırlayıp bana yamamaya çalışan şerefsiz” dedi. Ancak söz konusu tweet kendisine ait çıkınca canlı yayın sırasında tweeti sildi.

Birgün‘ün haberine göre, Ali Baysal adlı Twitter kullanıcısı, Halime Kökçe’nin 19 Kasım 2013’te yazdığı “Cemaat gençlere dershaneyi aracı kılmadan ulaşacak formüller bulabilir. Ben çocuklarımı gözüm kapalı emanet ederim.” tweet’inin görüntüsünü paylaşarak “Üfürüp durma kadın,bunları napıcaksın onu söyle” diye yazdı.

halime-kokce-nin-feto-panigi-twitter-hesabini-kapatti-183859-1.

Bunun üzerine söz konusu tweet’in kendisine ait olmadığını ve montaj olduğunu ima eden Kökçe, “Bu tweeti hazırlayıp bana yamamaya çalışan şerefsiz” diyerek hakaret etti. Kökçe, bir süre sonra Tweetin kendisine ait olduğunu anladı ve sildi.

halime-kokce-nin-feto-panigi-twitter-hesabini-kapatti-183860-1.

Sosyal medyada yüzlerce kişinin kendisine Fethullah Gülen’i övdüğü yazılarını hatırlatması üzerine Kökçe bu kez de Twitter hesabını kapattı.

halime-kokce-nin-feto-panigi-twitter-hesabini-kapatti-183861-1.

Halime Kökçe, Gezi eylemleri sırasında Kabataş’ta onlarca eylemcinin başörtülü bir kadını çıplak biçimde taciz ettiğini iddia etmiş, daha sonra bu olayın yalan olduğu ortaya çıkmıştı.