İşte AKP'nin 'sağlık devrimi': İstanbul'un orta yerinde "Cin Hastanesi" açtılar...

İstanbul İkitelli'de bulunan "Cin Hastanesi" randevu ile çalışıyor!

İşte AKP'nin 'sağlık devrimi': İstanbul'un orta yerinde

AKP’nin her alanda tüm hızıyla süren dinselleştirme uygulamaları, sağlıkta da bilim ve akıl dışı yöntemlerin halka ‘tedavi’ olarak sunulup sektör haline gelmesiyle karşılığını buluyor. İstanbul İkitelli’de, “Türkiye’nin ilk Cin Hastanesi” sloganıyla açılan “Manevi Şifa Hastanesi” adlı kuruluşta, ‘büyü bozma ve cinlerin musallat olması’ hallerinde yardımcı olacağı iddia ediliyor.

Baş ağrısı, kadın hastalıkları, romatizma ve kireçlenme gibi çok sık karşılaşılan rahatsızlıkları da tedavi ettiğini iddia eden ‘hastane’, sosyal medyada da günün en çok konuşulan konularından biri haline geldi.

“Şifaya vesile”

“Hastane” olduğunu iddia eden kurumun internet sitesinde, “İslam dininde yasaklanmış olan büyü,sihir, cinlerin insanlara musallat olması gibi manevi hastalıklara sebep olan işlemlerden insanları kurtarmak için, yıllardır çalışıyoruz. Maddi hastalıkların tedavisi nasıl madde cinsinden ise, mana cinsinden hastalıkların tedavisi ancak mana cinsinden olur. Şifa veren sadece Allah’tır. Biz şifaya vesile olmak için çalışıyoruz. Aileleri dağıtan, işinizi bozan, ruhsal sorunlara sebep olan hastalıklardan ve mahluklardan kurtulmak için bizim ile irtibata geçin. Bu tür kara ve şeytani güçler Rahman’ın gücü karşısında yenilirler, unutmayın.” açıklaması bulunuyor.

‘Uzaktan tedaviyle’ nokta atışı!

Telefon yoluyla ‘uzaktan tedavi hizmeti’ verdiğini de beyan eden kuruluş, bu yolla ‘nokta atışı’ yaptıklarını iddia ediyor.

 temposifaa
“Astral seyahat”
Kuruluşun sosyal medya adresindeki tanıtımlarından birinde de “astral seyahat (tayyi Mekan) hizmetimizden bir örnek ÖZBEKİSTAN’DAN GETİRİP KADROMUZA DAHİL etttiğimiz Dildora hanımefendi astral seyahatın yanı sıra Allah vergisi Bio enerji yeteneğiylede Merkezimizde elleriylede şifa dağıtmaya devam ediyor” ifadeleri dikkat çekiyor.
dildora
Sosyal medyada büyük tepki alan kuruluş için Sağlık Bakanlığı’nın nasıl bir açıklama yapacağı da merak konusu.