İstanbullular dikkat... Bu yollar bir hafta boyunca trafiğe kapalı olacak

İstanbul'da 6-13 Ekim tarihleri arasında yapılacak "23. Dünya Enerji Kongresi" sebebiyle kapalı olacak yollar açıklandı.

İstanbullular dikkat... Bu yollar bir hafta boyunca trafiğe kapalı olacak

23’üncü Dünya Enerji Kongresi nedeniyle bazı yolların bugünden itibaren 1 hafta boyunca trafiğe kapatılacağı belirtildi.

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 9-13 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “23. Dünya Enerji Kongresi” etkinliği nedeniyle alınan emniyet ve trafik tedbirleri kapsamında, 6 Ekim 2016 günü saat 06.00’dan itibaren 13 Ekim 2016 tarihine kadar bazı yolların araç trafiğine kapatılacağı belirtildi.

Trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar ise şöyle sıralandı:

-Taşkışla Caddesi, Mete Kavşağı’ndan Kadırgalar Adil Baba Kavşağı’na kadar çift yönlü kapatılacak. Alternatif olarak akım Asker Ocağı Caddesi’nden Divan Kavşağı istikametine yönlendirilecek.

-Gümüş Caddesi Harbiye Ordu Evi girişi ışıklardan Adil Baba Kavşağı’na kadar çift yönlü kapatılacak. Alternatif olarak akım Halaskargazi Caddesi’ne yönlendirilecek.

-Mim Kemal Öke Caddesi Vali Konağı Caddesi girişinden Adil Baba Kavşak ve Abdi İpekçi Caddesi’ne kadar çift yönlü kapatılacak. Alternatif olarak akım Abdi İpekçi ve Vali Konağı Caddesi’ne yönlendirilecek.

-Kadırgalar Caddesi Bayıldım Girişi’nden, Mim Kemal Öke Caddesi’ne kadar kapatılacak. Alternatif olarak akım Bayıldım Caddesi ile Vodafone Arena Stad arkasından Karaköy ve Asker Ocağı Caddesi’ne yönlendirilecek.